MENU  
 

T-FLEX PARAMETRIC CAD

T-FLEX parametrische CAD is software voor het ontwerpen, testen, fabriceren en managen van technische producten. Het is flexibel, intuïtief te bedienen en in een korte periode aan te leren. Klantgericht innoveren heeft T-FLEX tot een van de meest robuuste en veelzijdige modelleer- en tekenprogramma's gemaakt die op de CAD-markt worden aangeboden.

wasser, menger, water, steenkool

Modelleergereedschappen

De modelleer- en assemblagetools ondersteunen engineers bij het ontwikkelen van een volledig programma van producten. Van een enkel onderdeel tot samenstellingen met duizenden componenten. T-FLEX maakt onder meer gebruik van de bewezen kracht van de Parasolid modelleer-kernel. Parametrische gereedschappen stellen de ontwerper in staat om snel basisvormen te maken en daar gebruikelijke mechanische bewerkingen aan toe te voegen zoals gaten, afrondingen en vellingen. Maar ook complexe vormen, zoals loshoeken, meervoudige krommingen, spiralen en willekeurig geleide vormen kunnen efficiënt en parametrisch vervaardigd worden.

Werkwijze

T-FLEX biedt een eenduidige methode voor het bewerken van alle types documenten en modellen. Of het nu gaat om assemblagetekeningen, vormen, onderdelen, meervoudige onderdelen of stuklijsten, er wordt steeds een gemeenschappelijke set functies gebruikt waardoor complexe projecten overzichtelijker worden. Bovendien wordt hierdoor het leerproces aanzienlijk verkort.

Zuigerstang, details , doorsnede

Detaillering van 2D tekeningen

Krachtige functies voor het detailleren ondersteunen het snel creëren en manipuleren van alle voorkomende annotaties die op mechanische tekeningen gebruikt worden. T-FLEX bevat een unieke reeks van mogelijkheden voor het 2D-documentatie proces. met uitstekende layout-, detaillerings-, annotatie- en maatvoeringsfuncties die automatisch voldoen aan de tekeningnorm die u selecteert. Tekeningen worden gemaakt van 3D-modellen en automatisch geupdate. Aanzichten worden snel gecreëerd, zowel standaard als extra aanzichten, waaronder doorsnedes, detailaanzichten, gebroken en isometrische aanzichten. T-FLEX biedt maximale controle bij het maken van doorsnedes. De diepte van de schijf, alsook de componenten die in doorsnede dienen te worden weergegeven, kunnen nauwkeurig worden bepaald. Als er wijzigingen worden aangebracht in onderdelen of samenstellingen, worden de bijbehorende tekeningen automatisch bijgewerkt.

Parametrisch en adaptief

Het aantal benodigde bewerkingen wordt drastisch beperkt door parameters en adaptiviteit toe te passen. Nagenoeg alle eigenschappen kunnen gekoppeld worden aan...

Toon meer over 3D CAD ...


PROBEER T-FLEX CAD
30 DAGEN GRATIS


AANVRAGEN OF
KOPEN