MENU  
 

T-FLEX 3D CAD, CAE (FEM), CAM en PDM

Als distributeur voor de Benelux, bieden wij diverse mogelijkheden voor trainingen voor de 3D CAD software T-FLEX. Bent u een gebruiker, engineeringmanager of applicatiebeheerder/systeembeheerder. T-FLEX Nederland biedt trainingen voor al deze disciplines. Ons aanbod bestaat onder andere uit de volgende trainingen:

  • T-FLEX basis training
  • Efficiënt werken met parameters
  • Productconfigurators
  • Geavanceerd modelleren
  • Efficiënt samenstellingen maken
  • Werktekeningen en stuklijsten
  • Analyseren met de eindige elementen methode
  • Dynamische simulaties

Vaak is een cursus maatwerk. Heeft u vragen, neem dan contact op via: het contactformulier, bel mij of 0543-512338


MOGELIJKHEDEN VOOR SUBSIDIE

OOM:
PTT 2020, subsidie uitgegeven door het OOM (opleiding ontwikkeling metaalbewerking). De bijdrage in de scholingskosten is 50% per persoon per jaar, tot een maximum van €750. Voor de voorwaarden verwijzen we u naar het OOM.

OOC:
OOC-subsidie, uitgegeven door de OOC (opleidings- en ontwikkelingsfonds carrosseriebedrijf). Het subsidiebedrag is €72,- per dag, maximaal 5 dagen subsidiabel per opleiding per persoon, maar niet meer dan 50% van de opleidingskosten. voor de voorwaarden verwijzen we u naar de OOC.

Opleiding en beroep:
O&O fondsen zijn per branche georganiseerd. Werkgevers kunnen bij hun O&O fonds terecht voor subsidieregelingen, opleidingstrajecten, het ontwikkelen van scholingsbeleid en advies over passende trainingen. Vaak kan een werkgever bij de organisatie van een training aanspraak maken op een (gedeeltelijke) vergoeding van de scholingskosten vanuit het O&O-fonds. Kijk voor uw fonds bij Opleiding en beroep.

 
parametrisch ontwerp cilinders (klik voor vergroting)

PARAMETRISCH ONTWERPEN

Door parametrisch te ontwerpen wordt de efficiëntie aanmerkelijk verhoogd. Eénmaal gemaakte geometrie kan steeds opnieuw worden hergebruikt in een oneindig aantal variaties. De benodigde tijd voor engineering kan hierdoor drastisch worden verkort.

In 1989 introduceerde T-FLEX, en later ook Pro-Engineer, CAD gebaseerd op parametrische routines. Parametrisch modelleren betekent dat een model kan worden aangepast door parameters. (wikiversity)

In de loop der jaren heeft T-FLEX haar "parametrische engine" steeds verder geperfectioneerd en vervult daarmee nog steeds een voortrekkersrol. Natuurlijk zijn er meer functies die een CAD systeem waardevol maken. T-FLEX ziet het als haar missie om moderne bedrijven en ingenieurs van gereedschappen te voorzien waarmee ze effectief, efficiënt en winstgevend kunnen ontwerpen, fabriceren en beheren.


PROBEER T-FLEX CAD
30 DAGEN GRATIS


AANVRAGEN OF
KOPEN