MENU  
 

Wat is T-FLEX?

T-FLEX Parametric CAD is een 2D en 3D parametrisch “feature-based” CAD-pakket voor producenten. Het is gemaakt om sneller te kunnen ontwerpen, waardoor de kosten en overhead voor fabrikanten verminderen. Vanaf de eerste release in 1989 kan geometrie in T-flex al parametrisch worden opgebouwd en verder worden uitgewerkt met features. Constraints, die optioneel zijn in alle stadia van het ontwerp, zijn gebaseerd op geometrische relaties en algebraïsche formules. Ook onder- en nietbepaalde geometrie is toegestaan, wat nuttig is voor conceptueel werken. T-flex maakt gebruik van de Parasolid 3D Kernel.

Wat is de primaire functie van T-FLEX?

T-flex is een parametrisch mechanical 3D CAD-programma. Het is ontworpen om efficiënt en effectief modellen en tekeningen te genereren. Met behulp van wijdverspreide 2D tekenvaardigheden kunnen zowel 2D tekeningen als 3D modellen gemaakt worden. T-flex heeft geen parametrische functies aan bestaande CAD-programmacode toegevoegd, het is ontworpen en geschreven als een parametrisch ontwerpprogramma vanaf het allereerste begin.

Voor welk marktsegment is T-FLEX bedoeld?

T-flex komt het best tot z'n recht op een creatieve ontwerpafdeling die onder druk staat om hoge kwaliteit tekeningen en/of modellen af te leveren met een snelle doorlooptijd. Producten die zijn onderworpen aan frequente geometrische veranderingen zijn ideaal. In T-flex kunnen gemakkelijk tientallen nieuwe tekeningen of modellen per uur gegenereerd worden van een enkel parametrisch model, compleet met documentatie. Daarnaast kan T-flex effectief worden gebruikt als algemene 2D en 3D MCAD software. Het bevat alles wat nodig is voor een professioneel ontwerp en laat zich relatief gemakkelijk leren.

Waar kan ik T-FLEX het best mee vergelijken?

Huidige en potentiële klanten vergelijken de kenmerken van T-flex over het algemeen met de kenmerken van Solidworks, Inventor, Solid Edge, UGS NX, Catia en Pro/ENGINEER.

In welke industrie komt T-FLEX het best tot z'n recht?

Ingenieurs wereldwijd gebruiken T-flex voor het ontwerpen en vervaardigen van producten voor lucht- en ruimtevaart, automobielindustrie, machinebouw, metaalconstructie, matrijzenbouw, gereedschapmakers, rapid prototyping, medische apparatuur, meubelindustrie, bouwtoelevering, carrosserie- en wagenbouw, houtbewerking, onderwijs en nog veel meer.

Wat onderscheidt T-FLEX van haar directe concurrenten?

Hoewel T-FLEX aan alle design-, productie- en documentatie-eisen voor moderne designsoftware voldoet, is T-FLEX de snelste en meest prijsgunstige parametrische teken- en 3D CAD-software op de markt. Het heeft unieke eigenschappen die de gebruikers voorzien van voordelen op verschillende toepassingsgebieden.

Over welke bibliotheken beschikt T-FLEX CAD?

De T-FLEX CAD-bibliotheken bevatten standaard een groot aantal onderdelen in ANSI, ISO, DIN en andere normen. Daarnaast zijn er talloze downloadbare onderdelen beschikbaar via de uitgebreide bibliotheken van mechanische componenten van Cadenas en TraceParts.

Hoeveel kost T-FLEX?

T-FLEX is geen beperkt low-cost CAD-pakket, maar een compleet en hoogwaardig systeem met veel sterke en onderscheidende functies en met volledige ondersteuning voor de professionele gebruiker. Toch zijn de aankoop- en onderhoudskosten gemiddeld aanmerkelijk lager dan van andere hoogwaardige CAD-systemen. Dit resulteert in een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. De prijs kan van land tot land iets variëren. Neem contact op met Top Systems of met de lokale dealer voor de prijs in uw regio.

Toon meer vragen ...


PROBEER T-FLEX CAD
30 DAGEN GRATIS


AANVRAGEN OF
KOPEN