MENU  
 

Parasolid

1999: Integratie van de Parasolid kernel.

T-FLEX CAD 7.0 op Parasolid werd een van de meest krachtige en geavanceerde parametrische 2D- en 3D-ontwerppakketten van dat moment. Er werden nieuwe standaards gezet voor de moderne design-engineer.

2001: T-FLEX CAD 7.1.

Innovaties op het gebied van parametrisch modelleren, opbouwen van samenstellingen en het produceren van tekeningen. T-FLEX CAM wordt toegevoegd, het biedt een complete geïntegreerde CAD-CAM oplossing.

2002: T-FLEX CAD 7.2.

Een nieuwe user interface voor het 3D-modelleren wordt geïntroduceerd.

2003: T-FLEX CAD 8.0 vrijgegeven.

Meer dan 300 voorstellen van gebruikers zijn opgenomen in het programma, met veel aandacht voor de interface en geoptimaliseerde behandeling van complexe modellen en grote samenstellingen.

2004: Vertalingen.

Het aantal talen waarin het programma wordt uitgebracht, wordt uitgebreid. Onder andere Duits, en Italiaans worden toegevoegd. Het aantal wereldwijde partners groeit.

2005: Top Systems brengt T-FLEX CAD 9 uit.

Opnieuw zijn modelleerfuncties verbeterd en samenstellingen kunnen dynamisch worden opgebouwd. FEM (eindige elementen methode) analyse wordt ingebouwd.

2007: T-FLEX CAD 10.

In 2007 wordt T-flex bekroond met een “Product van het Jaar” Award als de beste ontwerp-oplossing. Concurrentie was er van meer dan 20 genomineerde producten.

2008: T-FLEX CAD 11.

De gebruikersinterface is vernieuwd. De productiviteit is verbeterd door nieuwe functies. Ook Parasolid ontwikkelt zich sterk. Er is veel aandacht voor grafische prestaties.

2009: Van 32 naar 64 bits.

T-FLEX CAD en alle T-FLEX add-on toepassingen profiteren nu van de 64-bits architectuur en werken onder Windows Vista en Windows 7.

2010: T-FLEX brengt DOCs 2010 uit.

DOC 2010 is een PLM-oplossing met geavanceerde document- en projectmanagement. Het verstrekt de fundamenten voor het wereldwijd delen van data, management en kennis. Dit product opent voor Top Systems een nieuwe markt: Enterprise Knowledge Foundation.

2012: Versie 12 van T-FLEX CAD is vrijgegeven.

Door een nieuwe architectuur zijn systeemgebruik en grafische prestaties substantiëel verbeterd. De nieuwste Parasolid functies zijn geïntegreerd en nieuwe mogelijkheden voor het creëren van doorsnedes geïntroduceerd. Er hebben zich meer internationale resellers aangesloten bij het T-FLEX team.

2014: PDM PLM.

DOCs 2010 is vervangen door DOCs 2012 en opnieuw uitgebracht met veel verbeterde functies en meer integratie-mogelijkheden.

2016: T-FLEX PARAMETRIC CAD 15

Versie 15 heeft een compleet vernieuwde bedieningsinterface die het werken met CAD overzichtelijker, sneller en eenduidiger maakt. Nieuwe functies zijn er vooral op het gebied van sheet metal, routing en piping, samenstellingen en annotaties in de tekeningen.

Terug naar geschiedenis T-FLEX CAD


PROBEER T-FLEX CAD
30 DAGEN GRATIS


AANVRAGEN OF
KOPEN