MENU  
 

EDUCATIEF PROGRAMMA

Onderwijsinstellingen kunnen profiteren van T‑FLEX cad software tegen lage kosten. T‑FLEX parametric cad is eenvoudig te leren en makkelijk te gebruiken mechanical cad software en minimaliseert uw behoefte aan softwaretraining. Wij stellen alle instellingen, voor MBO, HBO en academisch onderwijs, voor om te participeren in ons educatief programma. Dit programma stelt docenten in staat om inovatieve 2d tekenen- en 3d modelleren-techniek, direct in de klas te brengen, met behulp van software die door de beste professionele ontwerpers en technici gebruikt wordt.

Stuur ons een beschrijving van uw engineering-, technologie- of ontwerp-programma en een overzicht van hoe u T‑FLEX cad en andere T‑FLEX applicaties in uw onderwijsprogramma kunt gebruiken.

contactformulier , of:

3D cadmodel van drone (klik voor vergroting)


PROBEER T‑FLEX CAD
30 DAGEN GRATIS


AANVRAGEN OF
KOPEN

3d cad software stoel 3d cad software kruiskoppeling
cadmodel van hydrofoorinstallatie (klik voor vergroting)

DOWNLOAD GRATIS 3D CAD SOFTWARE VOOR STUDENTEN

Je kunt de bestanden voor het installeren van de studentenversie van T-FLEX Parametric CAD downloaden van: Download T-FLEX CAD Student Edition

Unzip de installatiebestanden. Installeer eerst de Prerequisites (voorinstallatie). Daarna CAD X86 op een 32 bits machine of CAD X64 op een 64 bits machine. T-FLEX CAD moet geïnstalleerd zijn voordat je de Tutorial kunt installeren. De studentenversie is het volledige professionele cadpakket met enkele beperkingen. Commercieel gebruik is niet toegestaan. Neem bij vragen even contact op via het formulier.

parametrisch ontwerp cilinders (klik voor vergroting)